Lépcsős Félhosszú Frizura 2017. 10 retró frizura ami újra hódít minden kornak megvoltak a kedvenc hajviseletei egyeseket pedig még ma is előszeretettel hordunk. A lényeg hogy a hajunk tiszta és rendezett legyen.

Noi Frizurak Hosszu Hajbol Lepcsozetesen Nyirt Frizura Hosszu Hajbol Haircuts For Long Hair Cool Hairstyles Hair Styles
Noi Frizurak Hosszu Hajbol Lepcsozetesen Nyirt Frizura Hosszu Hajbol Haircuts For Long Hair Cool Hairstyles Hair Styles from www.pinterest.com

Oldalunkon minden héten a legfrissebb trendekkel jelentkezünk. általánosságban elmondható hogy a bob frizurák nem állnak jól kerek arc. A vállig érő haj ugyanolyan elragadó akár egyenes akár hullámos.

Bár a bob fazonok továbbra is sikkesnek számítanak és a pixie k is visszatértek a hosszabb hajviseletekről sem kell megfeledkezni.

Viselheted egyenesen vagy hullámosan nem számít hiszen garantált vele a nőies hatás. általánosságban elmondható hogy a bob frizurák nem állnak jól kerek arc. Viselheted egyenesen vagy hullámosan nem számít hiszen garantált vele a nőies hatás. A pókember 3 mary jane jének jól áll mindkét frizura habár szerintem a jobb oldali hosszabb verzió sokkal előnyösebb neki.