Liptai Claudia Frizura 2014. íme tihanyi ildikó aki szőkítette és levágta a tincseket. Fotókon liptai claudia legemlékezetesebb ruhái és frizurái 2014 ből liptai claudia ruhái és frizurái.

Liptai Claudia Uj Kulseje Nem Nyerte El A Lanya Tetszeset Hazai Sztar Femina
Liptai Claudia Uj Kulseje Nem Nyerte El A Lanya Tetszeset Hazai Sztar Femina from femina.hu

Liptai claudia is szerepelni fog a tanár című rtl klub on vetített sorozatban amiről már az első plakát is elkészült. így mutat liptai claudia rövid hajjal budapest liptai claudia 41 hetekkel ezelőtt sötétbarna hajjal pózolt közösségi oldalán ahol megosztotta örömét rajongóival miszerint drámaibb arcát mutathatja majd meg. Már egészen nagy lobonca volt legnépszerűbb női műsorvezetőnknek amitől most megvált.

Nem csak a hajszíne de a frizurája is nagyot változott.

Liptai claudia élete egyik legnehezebb időszakán volt túl ugyanis a vártnál is rosszabbul viselte a koronavírus fertőzést amely mind testileg mind lelkileg nagyon megviselte. 19 48 szokásához híven az élő show előtt nem sokkal mutatta meg magát liptai claudia a rajongóinak. Nem csak a hajszíne de a frizurája is nagyot változott. Liptai claudia is szerepelni fog a tanár című rtl klub on vetített sorozatban amiről már az első plakát is elkészült.