Hosszú Tépett Frizura Ferde Frufruval. A mediátor tv kisfilmje laboncz sándor mesterfodrász hosszú hajból készített frizurájáról. A mostani év egyik legmerészebb trendje a kreatív hajviselet illetve frizura kialakítás lesz.

Noi Frizurak Felhosszu Hajbol Taylor Swift Felhosszu Bubifrizura Frufruval Medium Length Hair Styles Hair Styles 2016 Shaggy Bob Hairstyles
Noi Frizurak Felhosszu Hajbol Taylor Swift Felhosszu Bubifrizura Frufruval Medium Length Hair Styles Hair Styles 2016 Shaggy Bob Hairstyles from www.pinterest.com

Lépcsőzetesen nyírt frizura hosszú hajból forrás. Fiatalos hatást kelt és egy kicsit kerekebbnek mutatja az arcot. Frizura képekkel bizonyítjuk hogy csak pár ügyes vágáson és egy kis stylingon múlik az egész.

A lépcsőzetes félhosszú hajak ugyanis bájosan keretezik az arcot és bármilyen hajból elkészíthetőek.

A több eltérő hosszúságú tincsekből álló bobot viszont a ferde fokozatos frufru egészíti ki a legjobban. Frizura képekkel bizonyítjuk hogy csak pár ügyes vágáson és egy kis stylingon múlik az egész. Fiatalos hatást kelt és egy kicsit kerekebbnek mutatja az arcot. Ombre tépett rövid bubi tömött frufruval.